Gezond roken is mogelijk

We weten allemaal dat roken ongezond is althans het roken van de gewone sigaretten. We kennen allemaal wel iemand die van roken longkanker heeft gehad. Het percentage dat van roken longkanker krijgt ligt nog steeds schrikbarend hoog. Het terugdringen van longkanker voor personen die niet met roken kunnen stoppen is mogelijk door het roken van de esigaret.

Gezonde manier van roken
De elektronische sigaret zal de komende jaren steeds meer aan terrein winnen, omdat het roken hiervan een gezonde manier van roken is. Op het moment kijken we allemaal nog wel een beetje raar op naar de persoon die een elektrische sigaret rookt. Toch zal dat niet zo heel lang meer gaan duren. De overheid zou het roken van een elektrische sigaret moeten stimuleren. Met alleen het verbieden komt men er niet. De verstokte roker blijft roken. De overheid probeert het roken terug te dringen door het roken steeds maar weer duurder te maken en de leeftijdsgrens, dat er pakjes sigaretten gekocht mag worden, te verhogen. Dat zal niet helpen. Ook niet het afbeelden van verschrikkelijke foto’s op de pakjes zal het roken niet terugdringen. Het enige wat helpt is om de rokers zover te krijgen dat ze gezond gaan roken. Het is niet alleen slecht voor de rokers van gewone sigaretten maar ook kost het de gemeenschap handen vol geld. Wanneer er kankerpatiënten bijkomen, door het roken van gewone sigaretten, zullen ze geholpen moet worden. Dat wordt door de gemeenschap betaalt.

Het bestellen
Je kan beginnen met een starterskit te bestellen op esigaretonline.nl Wanneer je hierop de starterskit bestelt krijg je een volledig pakket thuisgestuurd. Zodra de bestelling binnen is kan je gaan dampen. Je zal bij deze manier van roken geen teer binnenkrijgen alleen maar waterdamp en dat is de rook die dan vrijkomt. Het is helemaal niet slecht voor de niet rokers. Zij, die een esigaret roken, hoeven in een café niet naar de rokersruimte te gaan. Ze kunnen gewoon op de plaats blijven zitten waarbij men de esigaret gewoon kan aansteken. Dus bestel, om te proberen, op esigaretonline .nl een starterskit. Ook de smaak van de vloeistof kan je bestellen en dat zodanig doen, dat je tijdens het dampen de smaak in je mond krijgt die je graag hebt.